Midsize & Small - Terug naar de echte cruise ervaring

Classix Cruises is een Belgische distributeur van het betere cruise product via een netwerk aan professionele reisagenten. Opgericht door Bart en Paul de Bruyn in 2003, waarbij de kennis van Bart van meer dan 20 jaar in de reissector en zijn passie voor het luxe reissegment de basis vormen voor Classix Cruises.

Om de nieuwsgierige reizigers en ervaren cruisers optimaal te kunnen informeren, hebben wij gekozen om enkel samen te werken met de professionele reisagent. Met scheepsbezoeken, workshops en individuele opleidingen bieden wij de mogelijkheid aan de reisagenten om zich te vormen als cruise consulent. Zo trachten we het juiste cruise product te plaatsen bij de juiste passagier.

Gaan we om te feesten dan gaan we voor de Fun schepen met meer dan 3.000 passagiers. Is de bestemming belangrijker en willen meer genieten van service , cultuur en een fijne keuken, dan gaan we naar Cruise schepen in de Midsize & Small. Voor diegene die zich willen verdiepen in uitzonderlijke fauna en flora, of genieten van de wind in de zeilen, dan hebben we ook hier een fijn aanbod. Hierna een overzicht.

Ontspanning, casino, disco Culinair, cultuur, routes, service Avontuur, expeditie
“Fun” schepen; De “bestemming” is het schip zelf Cruise schepen; De “bestemming” is prioritair Speciale schepen; Expeditie- en zeilschepen…
AIDA Cruises
Disney Cruises
Croisières de France
Celebrity Cruises
Norwegian NCL
Princess Cruises
Royal Caribbean

Cunard
Holland America Line
Oceania Cruises
Azamara Cruise Club
Regent Seven Seas
Crystal Cruises
Hapag Lloyd
Compagnie du Ponant
Seabourn
SeaDream Yacht Club
Silversea Cruises
Paul Gauguin Cruises
Eclips - Galapagos
Celebrity Xpedition
Silver Explorer
River Cloud
Star Clippers
Sea Cloud
Windstar
Oceanwide
Sailing Classics
Compagnie du Ponant