De Ultieme Cruise Ervaring...


We kunnen weer cruisen

Ben jij er ook klaar voor ?


Verschillende rederijen maken zich klaar voor de nieuwe opstart in een COVID veilige omgeving.


Langzaam maar zeker kunnen we opnieuw genieten van deze prachtige reisformule naar bekende en minder bekende bestemmingen.
Wacht niet te lang om je volgende nieuwe avontuur te bevestigen.

Schepen groot of kleine een

SANITAIR PROTOCOL  zal er zijn


Aan boord van de cruiseschepen worden strikte efficiĆ«nte maatregelen genomen om mogelijke virusinfecties te voorkomen. Temperatuur meting, PCR testeing aan boord... 


Een medisch team aan boord, beschikt over alle benodigde apparatuur.

Laat u inspireren met de laatste informatie die we kort voor u hebben samengevat, een update van alles wat er aan boord van de bestaande schepen gebeurt, informatie over nieuwe schepen en routes. Waar gaan de schepen het komende seizoen heen, wat zijn de nieuwe trends.

Als het op expeditiecruises aankomt, denken sommigen van jullie zeker nog aan de hoogdagen van de ontdekkingsreizigers.


Tegenwoordig zijn er ultramoderne en soms zeer luxe ontdekkings-jachten die u naar alle uithoeken van de wereld kunnen brengen. Voor jong en oud en voor alle budgetten.

Cruisen is niet alleen reizen naar verschillende bestemmingen, naast een prima tot uitstekende service, kan u ook genieten van een culinaire reis voor uw smaakpapillen.


Sommige rederijen behalen simpelweg een topniveau dat Michelin-sterren waardig is.

Silversea bijvoorbeeld

Individuele reizigers kunnen een mooie selectie cruise-aanbiedingen vinden waar speciale tarieven of solo-cabines beschikbaar zijn.

Goed georganiseerde activiteiten aan boord zorgen voor nieuwe contacten tijdens uw volgende cruise.

Tijd om uw volgende cruise te ontdekken ...

Rtiz-carlton-cruises
loft_suites
Loft_Suite2
news-main-the-ritz-carlton-yacht-collection-reveals-2022-23-winter-sai
The-Signature-Suite_Bedroom
Sun_deck
ritz-carlton-yacht-deck

The Ritz-Carlton Yacht Collection


Een reis met The Ritz-Carlton Yacht Collection biedt een ongekende kans om ongebonden te zijn. Hier laten vrijheid en flexibiliteit onderdompeling toe in de uitzonderlijke ervaringen van het leven; verkenning van de prachtige en onverwachte schuilplaatsen van de aarde; en het aanwakkeren van passies en curiositeiten die nieuwe en verdiepte verbindingen creƫren.


Dit alles geleverd in een intieme setting met een verhoogd niveau van zorg en aandacht. Bewonder de schoonheid van de wereld door nieuwe ogen, verlevendigd en verlicht.

Leef ongebonden, leef volledig.

Hoe u uw volgende cruise kan vinden?


Erg makkelijk ! Als u een vertrekdatum heeft en enkele havens die u in uw programma wilt vinden, ga dan naar onze zoekpagina en kies uit meer dan 30 cruisemaatschappijen.