News from the bridge...

Expedition yachting

SEABOURN Venture

Seabourn's ultra-luxe, speciaal gebouwde expeditieschip Seabourn Venture, is een eerbetoon aan de afgelegen bestemmingen die zijn bezocht door de zeer succesvolle expeditie- en Ventures reizen door het Seabourn-excursieteam. Op het programma de fascinerende plaatsen die in de toekomst nog ontdekt moeten worden.

Nieuws van de cruiselines:


  • Silversea Cruises wordt meer allesomvattend dan ooit, met de aanstaande lancering van de nieuwe reisroutes voor 2022/2023. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Silversea zullen reizigers genieten van ten minste één gratis excursie aan wal en van een scala aan ervaringen in elke aanloophaven, inbegrepen bij alle reizen in de nieuwe reisroute-collectie en over de hele vloot van 10 ultra-luxe Silversea schepen .

  • Crystal Cruises heeft haar Crystal Confidence 3.0-boekingsbeleid uitgebreid voor alle nieuwe en bestaande boekingen voor alle Crystal Experiences die van mei tot december 2021 vertrekken. Het programma biedt flexibele annuleringsvoorwaarden, een saldobetaling op 60 dagen voor de afreis en een extra besparing op een vroegere volledige betaling van het saldo  van 2,5% nu op 90 dagen.

  • Nicko Cruises heeft Cuba opnieuw opgenomen in haar Caribbean programma van 2021 - 2022 aan boord van de World Exolorer, een nieuw modern "small" cruise ship met slechts 200 gasten. (snel reserveren is de boodschap).


Unieke bestemmingen om te ontdekken in 2022:


  • Seabourn Venture zal het Noorderlicht opzoeken in haar inauguratie seizoen van januari & februari 2022.
  • Silversea heeft een 75-nachten rond Zuid Amerika in een Grand Voyage met de mooiste bezienswaardigheden en cosmopolitane staden.
  • De Zwarte Zee vinden we in 2022 opnieuw in de routes van o.a. SeaDream, Norwegian Cruise Line, Silversea, terug.