News from the bridge...

Ontdek Griekenland

CELESTYAL Experience

De meest complete wijze om de Griekse regio en omgeving te ondekken met deze Griekse rederij. De formule is All Inclusive met enkele excursies inbegrepen.

Een aangename prijs/ kwaliteit verhouding fijn omkaderd door de Griekse gastvrijheid.

Mogelijk in 3, 4 of 7 nachten programma.

Nieuws van de cruiselines:


  • Elixir Cruises laat ons de Egeïsche Zee ondekken aanboord van een jacht, samen met en 30-tal andere gasten. We meren aan in de oude haven, vlakbij het centrum om 's avonds te genieten van de locale keuken dank zij de half pension formule. "Yachting" sfeer met hier en daar een zwemstop of een BBQ op het strand.
  • Silversea Cruises wordt meer allesomvattend dan ooit, met de aanstaande lancering van de nieuwe reisroutes voor 2022/2023. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Silversea zullen reizigers genieten van ten minste één gratis excursie aan wal en van een scala aan ervaringen in elke aanloophaven, inbegrepen bij alle reizen in de nieuwe reisroute-collectie en over de hele vloot van 10 ultra-luxe Silversea schepen .

  • 31,5 Miljoen passagiers in 2022? Het zijn alvast de prognoses voor 2022 Post COVID waarbij het aanbod aan nieuwe cruisschepen is toegenomen en de reservaties vooraf nog nooit zo hoog zijn geweest. Niet enkel van de herboeking, maar ook vele nieuwe boekingen en passagiers die hun eerste cruise zullen ervaren.


Unieke bestemmingen om te ontdekken in 2022:


  • Nicko Cruises heeft Cuba opnieuw opgenomen in haar Caribbean programma van 2021 - 2022 aan boord van de World Explorer, een nieuw modern "small" cruise ship met slechts 200 gasten. (snel reserveren is de boodschap).
  • Silversea heeft een 75-nachten rond Zuid Amerika in een Grand Voyage met de mooiste bezienswaardigheden en cosmopolitane staden.
  • De Zwarte Zee vinden we in 2022 opnieuw in de routes van o.a. SeaDream, Norwegian Cruise Line, Silversea, terug.